Hydraclean behandling

Klar og ren hud

En smuk hud er en ren hud. Det er nødvendigt at rense huden i dybden for at slippe af med urenheder. Hydraclean behandlingen er en af de eneste dybderensende behandlinger, der virker stimulerende på både sved og talgkirtler. Thermoclean elektroden giver en mild varme, der fjerner overskydende talg og affaldsstoffer på huden. Huden er mere klar, ren og kan bedre ånde.

Udstråling og afslappet!

Massagen er ideel til at udglatte ansigtstrækkene samt dræne og booste mikrocirkulationen.

Under skønhedsekspertens hænder afstresser huden.

Efter behandlingen ånder huden igen og er mere modtagelig for de efterfølgende produkter.

AGE SUMMUM

Oplev denne fantastiske ansigtsbehandling, og se hvordan din hud får nyt liv. Cellerne stimuleres, og produkterne bekæmper slapheden i hudens overflade. Huden gennemnæres og fugtes i dybden øjeblikkeligt. Din hud eksfolieres, så alle de døde hudceller forsvinder, huden udglattes og forfines. Anti-Age-Ageing serum påføres og tilføjes med Pure Vitamin C. Vitamin C beskytter huden mod de frie radikaler, booster kollagensyntesen og det er et essentielt vitamin med mange fordele der er uundværlige for vores krop.

Din hud masseres i en imponerende lækker og opstrammende massagecreme der virker meget blødgørende og øger cellernes iltoptagelse. Den styrker epidermis og mindsker rynkerne.

Derefter lægges Masque Age Summum på huden og hviler. Din hud optager de aktive ingredienser og former sig som en blød film på huden overflade. Behandlingen afsluttes med GUINOTS unikke cremer, serum og øjenpleje.

Beauty Neuve Frugtsyrebehandling

Dobbelt peeling

En ny hud der udstråler skønhed

Huden er opbygget af en mængde cellelag. De overfladiske lag, som generelt er tørre, får ansigtet til at miste sin udstråling. Ved hjælp af peelende behandlinger er det muligt, nænsomt at fjerne disse tørre, døde celler fra hudens overflade. Frugtsyrerne i Peel In geléen trænger ind mellem de døde hudceller, for først at løsne dem, mens Peel Out skummet blidt fjerner dem.

Som afslutning på behandlingen, regenerer Clarimasque med ren C vitamin, de elastiske fibre og reducerer pigmentforandringer, så huden stråler.

Cellefornyelse, ungdommelig udstråling, anti-pigmentering

Huden mister sin udstråling, på grund af træthed og stress eller med årene. Hudens øverste lag generes af udtørrede, døde hudceller, cellefornyelsen formindskes og teinten bliver grå og glansløs.

En enkelt behandling eller, endnu bedre, en kur på 3 behandlinger med frugtsyre, løsner de gamle celler, så huden igen fungerer optimalt. Cellefornyelsen accelereres og du kommer til at se dit ansigt i et nyt lys, det bliver smukkere med en sundere glød.

Teenage Behandling

Teenageren der har behov for en dybere behandling eller døjer med uren hud.

En lækker ansigtsbehandling, der får dig til at føle ren i dybden, efterlader en afslappende følelse i hele ansigtet. I lækre omgivelser, en afslappende atmosfære, samt højtuddannet personale, der står til din rådighed, både før, under og efter behandlingen. Den giver dig en fantastisk oplevelse og du vil helt sikkert komme igen kun for at få denne ansigtsbehandling:

  • Grundig afrens
  • Peeling med damp
  • Udrensning af urenheder (dybderens)
  • Beroligende maske
  • Afslappende ansigtscreme

SKINPEN BEHANDLING

Klinikken tilbyder den banebrydende SKINPEN behandling, som giver varige resultater. Der dannes microlæsioner i huden, og disse heles med dannelse af kollagen væv. Vi taber kollagen med alderen, og kollagen giver fylde i underhuden.

Vi anbefaler denne behandling for dybe rynker, linjer, opstramning og løft af huden, akne, ar efter bla. akne, strækmærker og pigmentering. Behandlingen er et naturligt alternativ til fx. BOTOX og filler, da huden her reparerer , øger kollagendannelsen og fornyer sig selv.

Vil du vide mere om SKINPEN behandlingen, er du velkommen til at kontakte os for en vurdering af, om SKINPEN behandlingen er noget for DIG. Du kan læse meget mere om Skinpen behandlingen på www.skinpen.dk. Husk at bestille tid til obligatorisk forundersøgelse/samtale inden du påbegynder dine SkinPen behandlinger. Behandlingen koster 1100 kr. Køb et kurforløb på 4 behandlinger koster 3500kr

Ansigstbehandling inkl. retning af bryn

Afrens, peeling, dybderens, massage, afsluttende maske og cremer efter hudtype.

Øjenbehandling

En effektiv øjenbehandling med Age Logic Gel, hvor du får huden renset, hvorefter den aktive gel bliver indsluset med ’Hydraderm’ maskinen. Derefter en let massage efterfulgt af øjenmaske.