Bystrup er et service univers, hvor du går hen, hvis du ønsker at gøre det bedste for dit hår, give din hud den bedste pleje, eller du har problemer inden for disse områder, som kræver kompetent rådgivning og behandling.

Grethe profil

Bystrup blev lanceret af Grethe Bystrup.

Siden hun var 13 år gammel, har Grethe vidst, at hun skulle være frisør. Selv tiden på handelsskolen var med målet for øje, at hun skulle være selvstændig på et tidspunkt.

Bystrup slog dørene op i 1990 hvor Grethe, i en alder af 27 år, kastede sig ud i projektet, og siden er det gået slag i slag. Først med 120 m2 på første sal på Søborg Hovedgade nr. 40 og siden med 200 m2 på samme gade, men i stue-plan og i nummer 83.

De mange år og de mange trofaste kunder er et resultat af

  • teknisk veluddannede frisører.
  • konstant videreuddannelse
  • ubetinget back-up fra L’Oréal med status af ”Kérastase Kompetence Center”
  • moderne hårplejetekniker kombineret med ”gammeldags” kundeservice.

.... og mange andre detaljer, som vi berører på andre sider.

Grethe blev født på Grønland, kom til Danmark, nærmere betegnet Svendborg, da hun var ti år gammel. Her blev hun, til turen gik til København, hvor hun kom i lære hos Frisør Hans i Studiestræde, som tog elev-uddannelse alvorligt. Hos denne Mester fik hun den bedst mulige ballast samtidig med, at hun afsluttede sit skoleophold med udmærkelse.

I 2005 valgte Grethe at invitere Abigail Pate (i daglig tale Abby) ind i virksomheden som partner. 

Abby er også dansk, men har en far, som kom fra Liverpool i England. Hun startede, som elev i mesterlære hos Grethe i 1995, og var, efter en fuldendt 4-årig uddannelse, ude at prøve "vinger", men valgte efter 3 måneder at vende tilbage til Bystrup med ordnede forhold og styr på tingene. I øvrigt savnede hun Grethe :-)

Abby har siden da (2000), arbejdet ved Grethes side, og i 2005 blev hun optaget som partner i virksomheden.