Tidsbestilling:
Online
booking

Hydradermie

Genfind ungdommens ansigtstræk

Højteknologisk lifting behandling

Med alderen eller på grund af træthed bliver ansigtskonturen tungere og slappere, og de første tegn på ældning viser sig på ansigtet. Hidtil har liftingpleje indvirket på hudens struktur ved at bearbejde overhud og gør læderhuden fastere. I dag byder HYDRADERMIE LIFT på en anti-age revolution ved at gøre ansigtsmusklerne dynamiske igen, give dem fornyet styrke og opstramme trækkene ved at skabe en opsigtsvækkende "lifting-effekt".

Lifting behandling med synlige resultater fra den første behandling

HYDRADERMIE LIFT er lifting behandling, som ud over at behandle og styrke huden, opstrammer trækkene i dybden gennem muskelgymnastik. Musklerne genfinder deres styrke og fasthed i dybden, celleaktiviteten starter igen, og ansigtet opstrammes helt opsigtsvækkende. HYDRADERMIE LIFT virker som en body building behandling, som opstrammer ansigtet ved at indvirke på musklerne for at give ansigtet et yngre udseende. Allerede efter behandlingen virker ansigtet yngre: prøv at lave en test på halvdelen af ansigtet og kig i spejlet, så kan du se forskellen! HYDRADERMIE LIFT, der anbefales som kur med tre behandlinger, forynger ansigtet tydeligt... uden indsprøjtning.

HYDRADERMIE LIFT YEUX gør dine øjenomgivelser yngre

Din skønhedsekspert tilbyder en effektiv og blid løsning til at forynge udseendet i øjenomgivelserne. Med HYDRADERMIE LIFT YEUX, arbejdes der specifikt med øjenomgivelsernes muskler for at styrke dem og give dem ny fasthed. Allerede fra den første behandling forsvinder smårynkerne, rynkerne udglattes og øjnene ser yngre ud.