Tidsbestilling:
Online
booking

Hydradermie Lift

Stjernen inden for huden

Ionisering gør plejeprodukterne endnu mere aktive

HYDRADERMIE LIFT er en ekslusiv behandling, som på lidt over en afslappende time gør det muligt at gendanne "ny hud". Det er som en "skønhedskur", man følger hver måned året rundt, for at få ansigtet til at stråle af skønhed igennem alle 4 årstider. Behandlingen fås i fem forskellige versioner afhængigt af hudens behov og målene for din huds skønhed. HYDRADERMI udføres kun af godkendte skønhedseksperter, der har bestået et uddannelseskursus. Uanset om det er i New York, London, Hong Kong, Sydney, Toronto, Madrid, Rom eller i spabade eller på krydstogtskibe, udføres HYDRADERMIE behandlingen på samme fortræffelige måde, som GUINOT's krævende kunder forventer.

Huden er allerede smukkere, når behandlingen er slut

Kig i spejlet når HYDRADERMIE behandlingen er slut. Dit ansigt vil have glød, virke udhvilet og afslappet, og du føler dig bedre tilpads. Afhængigt af hvert enkelt HYDRADERMIE program, som sammensættes med din skønhedsekspert, vil du dag efter dag se resultat i din hud.

Med en månedlig HYDRADERMIE behandling virker din mere klar, afslappet og stråler af skønhed året rundt. Det er en hemmelighed, som mange stjerner og kronede hoveder har opdaget med GUINOT og deres skønhedsekspert. HYDRADERMIE anbefales som kur med tre behandlinger eller som en vedligeholdende behandling hver måned.